Dennis Agerblad Band Live at Camp X, Rialto Teateret, Frederiksberg, Denmark.
04/04 - 2008.


Photos: Freddy Hagen


Dennis Agerblad Band

Dennis Agerblad Band er hovedsagligt Dennis Agerblad som får hjælp af veninderne Tove Hansen, Delores Düschess La Cour & Gina Jet (alle kendt fra DUNST: www.dunst.dk) med et blidt transe-kor til de frække sange fra det virkelige liv. Der bydes blandt andet på den stille klassisk lydende pædofil sang "Knud Fest og Sjov" og i den mere dansable genre er der den festlige: "Bol Mig i mit Numsehul"Denne aften går vi total ”Camp” på Camp 22.30, når vi holder Gay M/K night. Det bliver homoer på scenen, bag DJ pulten, på dansegulvet, og hvis I heteroer ”faker den” i døren, kan det være I også får lov at slippe ind. Det bliver mere Queer end queer.

Der er Queer-performance af Dennis Agerblad, som er en af hovedkræfterne i performance-gruppen DUNST. Typisk lesbisk  laver shop og event mens aftenen også byder på en særlig Camp Surprise Event. Sandra Day signerer sin bog "Fra bondeknøs til piskedronning".

DJs: Rosa Lux og Minimal Martin
Byens sejeste HOMO DJ par, har rykket samtlige homo dansegulve i byen fra de tidlige Dunst fester i Ungdomshuset, forbi Dunkel, Vega, Tease, Wonk, diverse Modeshows til undergrunds klubber i Berlin og New York. Rosa Lux i den festlige elektro, house og tech stil, Minimal Martin som navnet siger i mere minimalistisk stil, han har i øvrigt også stået bag en del tracks på de to Dunst udgivelser.

Camp X, Rialto
Smallegade 2
2000 Frederiksberg

http://campx.dk/Oplevelser/Camp%2022,-d-,30.aspx