DR’s Emil Thorup springer endelig ud, XQ28.dk
17/11 - 2011.


Dennis Agerblad Band i Sexministeriet

Af Tejs Lindhardt, Tejs@XQ28mail.com 

Lige siden han var med i Casper Christensens talkshow Aloha, som hans assistent, har rygterne gået på, at Emil Thorup skulle være bøsse. Det var ikke noget, han lagde skjul på hos Casper C, og derfor blev der også produceret en video med ham og Casper C, som gav homorygterne endnu mere frit løb.

Men gang på gang afviser den unge mand, at han skulle være til samme køn. Og senest tog han springet ikke ud, men over til Danmarks radio, hvor han skulle være på programmet Sexministeriet.

Emil Thorup er ikke…
Bøsse, men noget endnu bedre. Han ”springer” ud som transvestit! I en video som Dennis Agerblad Band har lavet, har de her ”transenappet” den stakkels Emil, og udsætter ham for alverdens ting.

Vi er transvestitter – med meget lange klitter! Synger de, og allerede her skal man måske føle sig lidt skræmt. Det er Tove Hansen, Gina La Mirage, Delores Düchess La Cour og Dennis Agerblad, der har transenappet ham. De er klædt i lange kitler med lægeudstyr. Og her har de bundet den stakkels Emil.

Vi vil se din diller, nu skal vi suge dig, jeg vil bolle dig i r*ven. Hvis du tør, så kan du jo se videoen herunder. Men vi fralægger os et hvert ansvar.

Stakkels Emil Thorup :-)

xq28.dk/Nyheder/2715/DRsEmilThorupspringerendeligud.aspx